Kolačići (cookies)

Naša internetska stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku pri posjetu određenom web-mjestu.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice, njezinoga poboljšanja i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačići koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici. Stranica udruga-faa.hr koristi isključivo kolačiće trećih strana (Google Analytics). Podaci se prikupljaju u anonimiziranom obliku i koriste se isključivo u statističke svrhe (broj posjeta na stranici, vrijeme zadržavanja, jesu li pristupili stranici putem mobilnog uređaja ili stolnog računala, iz koje zemlje su pristupili stranici, jesu li preuzeli dokumente dostupne na stranici i slično).

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojemu trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućavanje upotrebe naše internet stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše internet stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašemu pregledniku.