Pokrećemo novi lanac posta i molitve
07/01/2021
Održana prva molitvena večer za “Antićev četvrtak”
08/01/2021

Uslišenje molitvi po fra Antinom zagovoru

 

Hvaljen Isus i Marija 

želim posvjedočiti kako sam po zagovoru fra Ante za katko vrijeme primila dvije milosti. Malo prije nego što će mi se mama razboljeti od korone u prosincu 2020. na Facebooku mi je slučajno iskočila objava o fra Anti, za kojeg nikada prije nisam čula. Mama je završila u bolnici u teškom stanju s upalom pluća, doktor nije bio optimističan, moji braća i sestre bili su očajni. Sjetila sam se fra Ante i odlučila moliti tri dana molitvu za njegov zagovor i mamino ozdravljenje. Mama je već drugi dan bila bolje i kroz par dana otpuštena je kući.️

Drugu milost koju sam primila je sljedeća;
moja obitelj se već duže vremena želi preseliti iz stana u kuću ali nismo imali ni novca, a ni zemljište koje bi nam odgovaralo. Jedne nedjelje na misi rekla sam Isusu "puštam sve, ti uredi kako je najbolje". Opet sam zamolila fra Antu i sljedeće jutro pojavilo se zemljište koje nam je odgovaralo i financijski i lokacijski, koje smo sljedeći dan i kupili. Sigurna sam i da će kuća niknuti.
 
Slava i hvala Isusu i zagovoru fra Anti.
Čudesan si ️
Sanja
Naša internetska stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice, njezinoga poboljšanja i boljeg korisničkog iskustva.
Saznaj više