Svjedočanstvo: Ozdravljenje po zagovoru oca Antića
16/02/2021
Stavljamo u vaše molitve malenu Magdalenu
21/02/2021

Ulične svjetiljke

 

Jučer su nas posjetile naše sestre iz Mjesnog bratstva Franjevačkog svjetovnog reda sa Trsata koji je nositelj projekta „Uličnih svjetiljki“.
„Ulične svjetiljke“, prvi hrvatski časopis o beskućništvu i srodnim društvenim temama, pokrenuo je Franjevački svjetovni red Mjesnog bratstva Trsat 2008. godine. Časopis je član Međunarodne mreže uličnih novina (INSP). Časopis prodaju beskućnici po cijeni od 8 kn. Polovica tog iznosa pripada prodavaču, a polovica pokriva trošak tiska sljedećeg broja.
Časopis se prodaje na ulicama Pule, Rijeke, Zadra, Zagreba i Varaždina.
Od sutra distribuciju „Uličnih svjetiljki„ za Zagreb preuzima naše Mjesno bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda Majke Božje Lurdske i Humanitarna udruga fra Ante Antić.
U fra Antinoj sobici moleći zajedno stavili smo ovaj projekt pod zaštitu našeg „sveca“.
Pozivamo vas da se uključite u naš projekt prvenstveno molitvom ali i kupovinom časopisa od naših prodavača, beskućnika na ulicama našeg grada.
Naša internetska stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki internetske stranice, njezinoga poboljšanja i boljeg korisničkog iskustva.
Saznaj više